fbpx

Ochrana osobních údajů a nakládání s cookie

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BUĎFiT s.r.o., se sídlo Ocelkova 20, Praha 9, IČ: 28397193, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u … soudu v …, oddíl …, vložka … (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  1. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je a je nutné zpracovat za … Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu     10 let
  2. V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
Typ Název Účel ExpiracePřístup k informacím
Např. systémováNapř. AbcdeNapř. Tato cookie se používá k ukládání dat důležitých pro fungování…Např. Do uzavření okna prohlížečeNapř. jde o cookie z našeho webu
     
     
     
     
  1. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti BUĎFiT s.r.o.
  2. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  3. Poskytovatel softwaru …
  4. Agentura …
  5. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Další ustanovení

Doplňte například.

Cílení reklamy na platformě ………

Zasílání obchodních sdělení

Ukládání vašich nákupních preferencí

Ukládání cookies + vysvětlení, co jsou cookies a proč je ukládáme

  1. Pro marketingové účely – zpravidla týden až 3 roky
  2. Pro účely plnění smlouvy – zpravidla po dobu poskytnutí plnění
  3. Pro evidenci plnění – zpravidla 10 let od následujícího kalendářního roku po poskytnutí plnění